Ποιοί είμαστε

Κατάστημα Τρικάλων

2702

A title

Image Box text

Κατάστημα Καρδίτσας

IMG 4900 1

A title

Image Box text

Η αγάπη  μας για τη μόδα, και ιδιαίτερα για τα παπούτσια, μας ώθησε το 1985 στην δημιουργία του πρώτου μας καταστήματος, με την επωνυμία Jabik, στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με εμπορική δραστηριότητα στα παπούτσια, τις τσάντες και τα αξεσουάρ. Το 1996  αναπτύσσουμε και επεκτείνουμε την εταιρεία Jabik στην Θεσσαλική αγορά, δημιουργώντας το δεύτερο κατάστημά μας, αυτή τη φορά στο κέντρο της Καρδίτσας.
 40 και πλέον χρόνια  είμαστε δίπλα στους καταναλωτές, δίνοντας έμφαση στην αυθεντικότητα και την αγάπη, για να προσφέρουμε μια διαφορετική πρόταση στον άνδρα και την γυναίκα του σήμερα που ψάχνει το ιδιαίτερο και το πρωτότυπο στο παπούτσι και την τσάντα.
Στα  καταστήματα  μας παρουσιάζεται ένα μείγμα προϊόντων που επιλέγεται όχι με μια αυστηρά εμπορική λογική, αλλά με άποψη, γούστο και μια κοσμοπολίτικη αντίληψη που συνδυάζει την παράδοση με τις τάσεις των διεθνών κέντρων μόδας.
Ο διαρκής εμπλουτισμός των ποιοτικών συλλογών και των προϊόντων που αντέχουν στο χρόνο, εκφράζουν τη σύγχρονη ευρωπαϊκή εικόνα της εταιρείας Jabik.

JABIK

«Γ.Παπαευθυμίου – Χ. Κουτρώτσιος  ο.ε.» 
Βύρωνος 8, Τρίκαλα, Θεσσαλία
Α.Φ.Μ. 081424540
Δ.Ο.Υ. Τρικάλων
Αρ. ΓΕΜΗ 010078453000 
Τηλ. επικοινωνίας: 24310 30548
e-mail: jabik@otenet.gr