Η ιστορία μας ξεκίνησε με ένα φιλί!

Όπως κάθε ιστορία αγάπης, έτσι και η MEXX ξεκίνησε με ένα φιλί! Ένα εταιρικό φιλί ανάμεσα στις δύο εταιρίες ιδιοκτησίας του ολλανδού Rattan Chadha το 1986 στο Άμστερνταμ. Μ για την ανδρική εταιρία (Moustache), E για την γυναικεία εταιρία (Emanuelle) και XX (για 2 φιλιά) που συνδέουν τα δύο brands. Κάπως έτσι γεννιέται και η MEXX.

Σκοπός του δημιουργού της, να σχεδιάζει και να κατασκευάζει γυναικεία, ανδρικά & παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ ιδανικά για αστική χρήση.

Ήταν η αρχή για το urban casual style. Ποιοτικά προϊόντα σε τιμές προσιτές σε όλους. Στυλ που συνδυάζονται εύκολα και φοριούνται άνετα όλη την ημέρα. Ιδανικά δηλαδή για αυτούς που η ημέρα τους είναι μια διαρκής αστική κίνηση.

Από την αρχή και μέσα στην δεκαετία των 90’s η ΜΕΧΧ αγαπήθηκε από όλο των κόσμο. Ένα παγκόσμιο brand που δεν ‘καβάλησε’ ποτέ το καλάμι.

Μια ολόκληρη γενιά μεγαλώσαμε με αυτή την αστική φιλοσοφία της άνεσης και της ποιότητας που μας προσέφεραν τα προϊόντα της MEXX.

Σήμερα ένα δυναμικό comeback της MEXX έρχεται να μας θυμίσει το απλό, ότι όλα ξεκινούν με ένα φιλί! Και έτσι συνεχίζει να δημιουργεί καθημερινό στυλ για καθημερινούς ανθρώπους.

Η ζωή δεν χρειάζεται να είναι τέλεια άλλα απλή γεμάτη αγάπη. ΧΧ

Στα αγαπημένα σου Jabik | Τρίκαλα, Καρδίτσα & eshop τα προϊόντα MEXX έχουν μια ισχυρή εκπροσώπηση στα παπούτσια που κάνουν την καθημερινότητά σου άνετη και στιλάτη.

Fotos gia blog Jabik MEXX 2