50 χρόνια ‘κίτρινης’ ιστορίας!

Ήταν το 1973 όταν η εταιρία Abington Shoe Company στην Βοστώνη της Μασαχουσέτης, δημιουργεί μια επανάσταση στις δερμάτινες μπότες εργασίας κάνοντάς τες ανθεκτικές και αδιάβροχες.

Έτσι γεννιέται το κλασικό αγαπημένο μας κίτρινο μποτάκι, που μας περπατάει και μας προστατεύει από το κρύο και το νερό δύο γενιές τώρα.

Η επιτυχία της νέας μπότας της εταιρίας που λανσαρίστηκε με την ονομασία ‘The Timberland’ ήταν τόσο μεγάλη που σε μόλις 5 χρόνια η ίδια η εταιρία μετονομάστηκε σε Timberland.

Με κύριο αγοραστικό κοινό την δεκαετία του ‘70 τους υπαίθριους εργάτες, που κύριο μέλημά τους ήταν η ανθεκτικότητα και η προστασία στο κρύο και στο νερό, αυτά τα κίτρινα μποτάκια αγαπήθηκαν από όλη την εργατική τάξη.

Από 1980 όμως και ύστερα αρχίζει να μπαίνει σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο για όποιον ήθελε να νοιώσει την φιλοσοφία της Timberland. Το χαρακτηριστικό δέντρο ως σήμα της εταιρίας αντιπροσωπεύει όλη της την φιλοσοφία για προϊόντα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και μεγάλη διάρκεια ζωής… όπως ένα αιωνόβιο δέντρο.

Φυσικά στα Jabik | Τρίκαλα – Καρδίτσα – E-shop θα βρεις τα αγαπημένα κίτρινα μποτάκια και την υπόλοιπη συλλογή της εταιρίας Timberland και αυτό τον χειμώνα.
Fotos gia blog Jabik Timberland 2