Το αρκουδάκι που ποθούν όλες οι γυναίκες!

Είναι η γυναικεία διαίσθηση, το πάθος για το στυλ ή η διαχρονική κομψότητα που κάνουν ποθητό ένα τόσο μικρό αρκουδάκι με ένα ΤΟΣΟ μεγάλο όνομα;

Είναι η ανάγκη των σύγχρονων γυναικών να ανακαλύπτουν και να επιβεβαιώνουν τα θέλω TOUS!

Και αυτό το μικρό, απλό & χαριτωμένο αρκουδάκι, που σε λίγο θα γίνει 40 ετών, είναι εδώ για να αναδείξει τις δυνατότητές τους.

Πρώτη η Rosa Oriol Porta, σύζυγος του Salvador Tous Ponza, ξεκίνησε το 1970 την δημιουργία εξατομικευμένων ξεχωριστών κοσμημάτων στο πίσω μέρος του καταστήματος που διατηρούσαν στη Βαρκελώνη. Σε μόλις όμως 15 χρόνια αυτή η πρωτοβουλία επιβεβαίωσε τη Rosa και άνοιξε ένα νέο κόσμο για την εταιρία. Έτσι το 1985 γεννιέται το αρκουδάκι TOUS.

Τα επόμενα χρόνια και οι τέσσερις κόρες του Salvador & της Rosa θα ενταχθούν στη οικογενειακή επιχείρηση και η κάθε μια με τις ιδέες και τον χαρακτήρα της θα κάνουν την TOUS να ξεχωρίσει.

Στο ορόσημο της αλλαγής της χιλιετίας, η TOUS θα επεκταθεί στα αξεσουάρ μόδας, τις τσάντες και τα αρώματα.

Το σύγχρονο design, η ποιότητα των υλικών, η φιλοσοφία της εταιρίας και το αξιαγάπητο αρκουδάκι TOUS κάνουν κάθε γυναίκα περήφανη για την επιλογή της.

Στα Jabik | Τρίκαλα – Καρδίτσα – E-shop αγαπάμε το σύγχρονο στυλ και αντιπροσωπεύουμε την εταιρία TOUS με τσάντες & αξεσουάρ που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.
Fotos gia blog Jabik TOUS 2