Γιορτές στο ύψος των περιστάσεων!

Σαν φτάνουν οι γιορτές το ερωτηματικό που στριφογυρίζει σε κάθε γυναικείο νου είναι τι θα φορέσει στις εορταστικές εκδηλώσεις. Σε σπίτι, σε κάποιο gala, στην νυχτερινή έξοδο των εορτών με φίλους… σκέφτεται πως θα σταθεί στο ύψος της! Μιλάμε κυρίως για το ύψος της γόβας καθώς έχει την τιμητική της στις γιορτές.

Το ύψος του τακουνιού είναι εύκολο καθώς εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους ποιο είναι αυτό που θα σε βολεύει ανάλογα με την περίσταση και την ορθοστασία.

Φέτος όμως η τάση με τις γόβες έφερε τόσα υλικά και patterns που θα σε κάνουν να πολλαπλασιάσεις τα ερωτηματικά.

Πάντα, μα πάντα και για πάντα μια μαύρη γόβα με μεσαίο αλλά σχετικό λεπτό τακούνι, θα σε βγάλει ‘ασπροπρόσωπη΄! Για επίσημο και βραδινό επιβάλετε το τακούνι. Για απογευματινό και φιλικό μπορείς να πας και σε πιο χαμηλές επιλογές έως και flat αλλά και με πιο φαρδύ τακούνι για άνεση και σταθερότητα.

Φέτος σε υλικά και pattern θα βρεις τα πάντα. Την τιμητική τους όμως έχουν τα animal print και οι ιδιαίτερες υφές όπως τα στρας. Μην ξεχνάς όμως ότι έχουμε γιορτές και το χρώμα στις γόβες μπορεί να σου κάνει πιο εύκολη την επιλογή στα ρούχα. Από χρώματα όσα θέλεις. Γόβες με λουράκι και Mary Janes είναι στις επιλογές που θα δώσουν ιδιαίτερο στιλ στην εμφάνισή σου.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι να νοιώθεις ωραία και άνετα με ότι σε εκφράζει.

Στα αγαπημένα σου Jabik | Τρίκαλα, Καρδίτσα & eshop θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε γόβες για να γιορτάσεις όπως σου αξίζει.

Fotos gia blog Jabik Xmas goves 2