Χειμώνας! Φόρα τις κάλτσες σου και φτιάξε τη διάθεσή σου.

Εδώ και 15 χρόνια υπάρχουν δύο Σουηδοί που έχουν βαλθεί να μας φτιάχνουν την χειμερινή μας διάθεση και άλλαξαν τον τρόπο που επιλέγουμε τις κάλτσες μας κάθε πρωί.

Από το 2008 όταν και πρωτοξεκίνησαν να σχεδιάζουν και να παράγουν τις αγαπημένες μας κάλτσες Happy Socks, αλλάξαμε και εμείς τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε τις κάλτσες μας. Πλέον οι κάλτσες μας δεν ‘σετάρονται’ ανάλογα με το χρωματικό συνδυασμό των ρούχων μας, αλλά ανάλογα με την διάθεση που έχουμε ή θέλουμε να αποκτήσουμε.

Δεν υπάρχει λόγος να ‘κρύβεις’ τις κάλτσες σου όταν αυτές έχουν να πουν κάτι για εσένα. Σε εκφράζουν, σε αναδεικνύουν, σου φτιάχνουν τη διάθεση! Σηκώνεις τα μπατζάκια του παντελονιού σου και κάνεις την πρώτη σου δήλωση. Είμαι χαρούμενος, είμαι Happy Socks addict!

Με σχέδια εμπνευσμένα από απλά καθημερινά πράγματα όπως ένα φρούτο ή ένα φαγητό, ένα ζωάκι ή ένα τοπίο, μια γιορτή ή μια εποχή, ένα γεωμετρικό σχήμα ή ένα αφηρημένο μοτίβο αλλά και σχέδια που προέρχονται από γνωστά και αγαπημένα animation, οι κάλτσες σου θα είναι από μόνες τους αφορμή για συζήτηση!

Οι Mikael Söderlindh & Viktor Tell σκέφτηκαν (πάρα πολύ σωστά) πως το χρώμα δεν είναι ποτέ αρκετό στη ζωή μας. Και έκαναν πράξη τη σκέψη τους για να δημιουργούν χαρά, με τις Happy Socks. Άλλωστε το λέει και το όνομά τους!

Αυτό το χειμώνα στα καταστήματα Jabik στα Τρίκαλα & στην Καρδίτσα, αλλά και στο ανανεωμένο μας e-shop jabik.gr, θα βρεις τις αγαπημένες σου κάλτσες Happy Socks σε σχέδια που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, για να τις φοράς ή να τις χαρίσεις σε αυτούς που αγαπάς σε ειδικές συσκευασίες δώρου!
Fotos gia blog Jabik Happy Socks 2