Περ-πάτα με το κράτημα της Michelin!

Η εταιρία Camper είναι γνωστό ότι καινοτομεί σε φιλοσοφία, σχεδιασμό και υλικά κατασκευής για τα παπούτσια της. Το ίδιο κάνει και η εταιρία Michelin στον τομέα των ελαστικών για κάθε όχημα που χρειάζεται πρόσφυση με το έδαφος.

Η Camper από το 1975, όταν και ξεκίνησε στη Μαγίορκα της Ισπανίας, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να ψάχνει νέα υλικά για τα προϊόντα της. Και σε πια άλλη εταιρία θα μπορούσε να απευθυνθεί η Camper να σχεδιάσει και θα παραχωρήσει τα κορυφαία υλικά της αν όχι στη Michelin;, αυτή που κατασκεύασε το πρώτο ελαστικό πεπιεσμένου αέρα για αυτοκίνητο το 1895!

Και οι δύο έχουν αποδείξει την καινοτομία τους και την αξιοπιστία τους στο πέρασμα των χρόνων. Όποιος έχει αγοράσει τα προϊόντα και των δύο καταλαβαίνει γιατί αυτό το ‘πάντρεμα’ είναι τόσο φυσιολογικό!

Η Michelin σχεδιάζει και κατασκευάζει με φυσικό λάστιχο το 27% της σόλας σε ορισμένες συλλογές Camper, γιατί εσύ που θέλεις να περ-πατάς με άνεση & ασφάλεια στην πόλη ήσουν η πηγή έμπνευσης αυτής της συνεργασίας!

Αυτό το χειμώνα στα καταστήματα Jabik στα Τρίκαλα & στην Καρδίτσα , αλλά και στο ανανεωμένο μας e-shop jabik.gr, θα βρεις τα προϊόντα αυτής της συνεργασίας όπως τα Camper Brutus Trek & Camper Peu Pista για να περ-πατάς με στιλ …γερά στη Γη.
Fotos gia blog Jabik Camper Michelin 2