ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ! Η εποχή του shopping therapy.

Υπάρχουν κάποιες εποχές του χρόνου που το shopping γίνεται… therapy!

Αυτή η στιγμή είναι μια από αυτές! Η εποχή των ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ είναι αδιαμφισβήτητα η κορυφαία περίοδος για να κάνεις τις αγορές σου χωρίς να πας για ψυχοθεραπεία αργότερα.

Όταν μπαίνουμε σε ένα κατάστημα (ιδίως στα αγαπημένα μας) η πρώτη μας σκέψη είναι ‘Αν είχα πολαααααααά χρήματα θα τα έπαιρνα όλα’. Έλα όμως που ξέχασες να πάρεις λαχείο στις γιορτές. Γι’ αυτό και οι εκπτώσεις θα σώσουν το αγοραστικό σου πάθος και θα καλύψουν και τις ανάγκες σου.

Πριν μπεις με φορτηγό για να τα σηκώσεις όλα, κάνε έναν έλεγχο στην γκαρνταρόμπα σου & στην παπουτσοθήκη να δεις τι έχεις, τι είναι σε καλή κατάσταση & τι χρειάζεται αντικατάσταση! Εντάξει και μια, δύο Extra αγορές δεν θα σου καταστρέψουν τον προϋπολογισμό.

Κάνε ένα πλάνο για την σεζόν που διανύουμε και ένα για την άνοιξη-καλοκαίρι. Ναι, εκπτώσεις έχουν για όλες τις σεζόν! Όσο πιο brand το παπούτσι & το ρούχο τόσο καλύτερα για εσένα. Το fast track style είναι πιο συγκρατημένο σε εταιρίες που προσφέρουν ποιότητα στα προϊόντα τους γιατί αγοράζεις ‘διάρκεια στον χρόνο’.

Είναι η ευκαιρία σου να αγοράσεις σε ανταγωνιστική τιμή προϊόν υψηλής ποιότητας. Μπορείς να αγοράσεις 2 ή ακόμα και 3 προϊόντα στην τιμή του ενός καινούριου!

Το shopping έχει όντως μια θεραπευτική αξία! Αισθάνεσαι πάντα καλύτερα όταν αγοράζεις κάτι καινούριο. Οι εκπτώσεις έχουν την μαγική ιδιότητα να ενισχύουν αυτή την αξία αγοράζοντας το ίδιο αλλά πιο οικονομικά! Super.

Έχουμε και λέμε: τσέκαρες τις ανάγκες σου (ΝΑΙ), έκανες τον αγοραστικό σου προϋπολογισμό (ΝΑΙ), έκανες την έρευνά σου (ΝΑΙ), βρήκες αυτά που ήθελες (ΝΑΙ). Πολύ ωραία, πάμε ταμείο τώρα για να χαρούμε ακόμα περισσότερο.  

Στα αγαπημένα σου Jabik | Τρίκαλα, Καρδίτσα & eshop οι ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ για τον Χειμώνα 2024 έχουν ήδη ξεκινήσει. Σε εμάς θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα παπούτσια για το Φθινόπωρο & το Χειμώνα του 2024 με έκπτωση αλλά και το σταθερό τμήμα προσφορών με περισσότερους από 1500 κωδικούς με έκπτωση έως & -50%.

Fotos gia blog Jabik Shopping Therapy 2