Πάτα πόδι στα 90’s! Το πιο κλασικό κομμάτι για να συνδεθείς με την αγαπημένη σου δεκαετία.

Πολλά μπορείς να φορέσεις για να νοιώσεις ή να αναβιώσεις την αγαπημένη δεκαετία των 90’s. Το κομμάτι όμως που είναι η ‘βάση’ λέγετε Dr.Martens!

Αυτά τα αγαπημένα μποτάκια-αρβυλάκια που τα φόρεσες, στην κυριολεξία τα έλιωσες, και σε έκαναν να νοιώθεις ελεύθερη κάθε εποχή του χρόνου. Από -10 ºC έως & + 40ºC, από βουνό μέχρι θάλασσα, από το Γυμνάσιο μέχρι και το Πανεπιστήμιο, από την εφηβεία σου μέχρι και το γάμο σου… Dr.Martens! Τέτοιο κόλλημα δεν υπάρχει!

Και το κόλλημα συνεχίστηκε και σε εσένα και στα παιδιά σου που φορούν την ‘ελευθερία’ που εσύ έκανες μόδα. Μια μόδα που δεν θα φύγει ποτέ! Γιατί δεν είναι ‘τάση’, είναι απλότητα, αντοχή και κουλτούρα που δεν γνωρίζει εποχές. Σχεδόν 30 χρόνια τώρα δυο γενιές έχουν φορέσει και έχουν μεγαλώσει με τα D.Martens.

Και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, που φυσικά θα τον περπατήσουμε με Martens. Με νέο σχεδιαστικό πλουραλισμό, θα βρεις το Dr.Martens για κάθε περίσταση. Σανδάλι για το καλοκαίρι, μποτάκι για το χειμώνα, derby για το γραφείο αλλά πάνω από όλα αρβυλάκι κλασικό ή ιδιαίτερο γιατί είναι απλά το ‘κόλλημά’ σου!

Dr.Martens στα καταστήματα Jabik και online στο jabik.gr
Fotos_gia blog Jabik_D.Martens_2