Κράτα ένα μύθο στα χέρια σου.

Κράτα ένα μύθο στα χέρια σου.

Το 1957 γίνεται η αρχή για να βρει η σύγχρονη τότε γυναίκα ένα στιλ κομψό και εκλεπτυσμένο αλλά όχι ακριβό. Εμπνευστής και δημιουργός αυτής της τάσης ο Γάλλος σχεδιαστής Guy Laroche.

Με σχέδια και υλικά υψηλού επιπέδου και τιμές αγοράς για όλη τη μεσαία τάξη. Τα πρωτότυπα σχέδιά του όπως το παλτό-φόρεμα και το πουκάμισο-φόρεμα συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και σήμερα τους νέους σχεδιαστές στις δημιουργίες τους, αλλά και να αποτελούν ένα κλασικό κομμάτι στην συλλογή κάθε γυναίκας. Με το πέρασμα των χρόνων οι συλλογές του Guy Laroche επεκτάθηκαν στην ανδρική ένδυση και υπόδηση, στην αρωματοποιία στα λευκά είδη, αλλά και στις υπέροχες τσάντες και τα αξεσουάρ.

Τσάντες για κάθε περίσταση. Για κάθε μέρα, για την εργασία, για την επίσημη έξοδό σου και τα ταξίδια σου. Σχέδια και χρώματα που θα τονώσουν την εμφάνισή σου και θα δείξουν τον στιλιστικό σου χαρακτήρα σε αυτούς που θα αντικρίσουν το κομψό και απλό λογότυπο Guy Laroche.

Γιατί ο μύθος του Guy Laroche ζει, μέσα από το διαχρονικό στυλ και την ποιότητα σε προσιτή τιμή, για κάθε γυναίκα που γνωρίζει από στιλ!

Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή από τσάντες Guy Laroche στα καταστήματα Jabik και online στο jabik.gr
Fotos_gia-blog-Jabik_Guy-Laroche_2