Η ανάγκη που γέννησε μια καινοτόμο ιδέα!

Και όμως το 1992 ήταν η χρονιά που η ανάγκη του Mario Moretti Polegato για να ανακουφίσει τα ιδρωμένα του πόδια στην καυτή έρημο της Νεβάδα, στην οποία έκανε το χαλαρό του τρέξιμο, τον έκανε να τρυπήσει τις σόλες στα sneakers που φορούσε για να αερίζονται καλύτερα οι πατούσες του. Η ακριβώς επόμενη σκέψη του ήταν και αυτή που γέννησε την εταιρία GEOX!

Το έβαλε στόχο να βρει τρόπο να δημιουργήσει σόλες από καουτσούκ που θα επιτρέπουν στα πόδια να αερίζονται χωρίς όμως να εισέρχονται νερά στο εσωτερικό τον παπουτσιών.

Ακόμα και το όνομα που σκέφτηκε για την νέα εταιρία συνδυάζει την Γη(GEO) με τον συμβολισμό για τις νέες τεχνολογίες(Χ). Και εγένετο… GEOX! Το παπούτσι που αναπνέει!

Στα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρία με τις διεθνείς πατέντες έκανε μια ολοκληρωμένη σειρά παπουτσιών για κάθε περίσταση. Παιδικά, γυναικεία & ανδρικά υποδήματα για το πρωί, το βράδυ, την δουλειά, την εκδρομή, την άθληση, το χειμώνα, το καλοκαίρι, ακόμα και τις διακοπές! Και σε όλες αυτές τις συλλογές το κοινό χαρακτηριστικό παραμένει ένα. Άνετο παπούτσι που αναπνέει!

Ανακάλυψε και εσύ τώρα τη νέα συλλογή της εταιρίας GEOX στα καταστήματα Jabik και online στο jabik.gr και κάνε την εμφάνισή σου κομψή και άνετη.
Fotos gia blog Jabik GEOX 2